Roottorissa näkyvien verkkokohteiden muokkaaminen

Voit asettaa roottorin luettelemaan vain kohteet, joita käytät eniten verkkosivuja selatessasi, kuten linkit tai taulukot.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

1. Avaa VoiceOver-työkalu (paina VO-F8, kun VoiceOver on päällä), osoita Verkko-kategoriaa ja osoita sitten Verkkoroottori.

2. Valitse jokaisen sellaisen kohteen valintaneliö, jonka haluat sisällyttää roottoriin verkkosivuja selatessasi. Jos haluat muuttaa kohteiden järjestystä roottorissa, valitse kohde ja paina sitten komento-nuoli ylös tai komento-nuoli alas.

Roottoriin sisällyttämäsi kohteet määrittävät tiedot, jotka VoiceOver puhuu verkkosivun yhteenvedossa. Jos haluat lisätietoja, katso: Verkkosivun yhteenvedon kuuleminen.