Tilaäänen käyttäminen

Jos sinulla on stereokuulokkeet tai -kaiuttimet, voit käyttää tilaääntä kuullaksesi äänivihjeitä (tai äänitehosteita) kohteen sijainnista näytöllä.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

Tilaääni on oletusarvoisesti käytössä.

• Jos haluat laittaa sen pois päältä, avaa VoiceOver-työkalu (paina VO-F8, kun VoiceOver on päällä), klikkaa Ääni-kategoriaa ja valitse Salli tilaääni.

Jos olet valinnut Käyttöapu-asetuksissa, että stereoääni toistetaan monoäänenä, et kuule tilaääntä VoiceOveria käytettäessä.