Ilmoitusten selaaminen

Ilmoitukset näkyvät näytön oikeassa yläkulmassa. Ilmoitukset-asetuksista riippuen saat ilmoitusotsikoita ja huomautuksia.

• Bannerit näkyvät näytöllä vain hetken. Kun saat sellaisen, VoiceOver sanoo ohjelman nimen (kuten Mail) ja lyhyen kuvauksen (kuten nimesi ja sähköpostin aiheen), mutta VoiceOver-kursori ei siirry ilmoitukseen.

• Huomautukset pysyvät näytöllä kunnes teet jotakin. Kun saat sellaisen, VoiceOver ilmoittaa huomautuksesta ja kursori siirtyy automaattisesti huomautukseen ja pysyy siellä, kunnes teet jotakin tai selaat muualle.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

• Huomautuksessa selaaminen: Paina VO-Nuoli oikealle tai VO-Nuoli vasemmalle. Kun kuulet toiminnon, jonka haluat tehdä (kuten Sulje, Vastaa, Torkku tai Myöhemmin), valitse se painamalla VO-välilyönti.

Voit myös avata kohteen, kuten sähköpostiviestin, painamalla VO-Vaihto-välilyönti missä tahansa ilmoituksessa.

• Huomautukseen selaaminen: Jos selaat pois huomautuksesta ennen toiminnon suorittamista, voit palata siihen avaamalla ohjelmavalitsimen painamalla VO-F1-F1. Paina VO-nuoli alas, kunnes kuulet ”Ilmoituskeskus”; valitse se painamalla VO-välilyönti; paina VO-nuoli alas, kunnes kuulet haluamasi ilmoituksen, ja valitse se painamalla VO-välilyönti.

Voit katsella odottavia ilmoituksia Ilmoituskeskuksen Ilmoitukset-näkymässä. Voit avata Ilmoituskeskuksen siirtymällä valikkorivin valikkoekstroihin painamalla VO-M-M; paina VO-nuoli oikealle, kunnes kuulet ”Ilmoituskeskus”, ja paina VO-välilyönti.