Toimintonäppäinten oletustoimintojen muuttaminen

Oletusarvoisesti sinun on painettava myös fn-näppäintä, jotta voisit käyttää toimintonäppäintä VoiceOver-komennossa. Voit muuttaa tätä oletustoimintoa siten, että sinun ei tarvitse painaa fn-näppäintä VoiceOver-komentojen yhteydessä.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Näppäimistö ja sitten Näppäimistö.

2. Valitse ”Käytä F-näppäimiä normaaleina toimintonäppäiminä”-valintaneliö.

Jotkin näppäimistöt ovat nimenneet näppäimiä, kuten Home, End, Page Up ja Page Down. Nämä ovat tärkeitä VoiceOver-siirtymisnäppäimiä. Jos käytät näppäimistöä, jossa ei ole kyseisiä näppäimiä, käytä näihin toimintoihin nuolinäppäimiä Fn-näppäimen kanssa.