Applen TV-apin ikkuna taustalla.

Kaikki TV-suosikkisi yhdessä apissa

Applen TV-apista löytyy kaikki, mitä haluat katsoa. Se on myös ainoa paikka, jossa Apple TV+ -palvelun alkuperäiselokuvat ja -TV-ohjelmat ovat saatavilla. Sisältö on yksilöllistä ja huolella valikoitua juuri sinulle, joten löydät tarjonnasta parhaat palat.

TV:n katsominen Macilla

Applen TV-apin Katso nyt -näyttö.

Aloita katselu nyt kirjautumalla sisään

Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Voit ostaa tai vuokrata elokuvia ja käyttää aiemmin ostamiasi tai vuokraamiasi kohteita. Voit myös tilata esimerkiksi Apple TV+:n, Paramount+:n, Showtimen ja STARZ:n.

Kirjautuminen sisään tilille

Applen TV-apin kirjastonäyttö, jossa näkyy perheenjäsenten kirjastoja sivupalkissa.

Helppoa jakamista perheen kesken

Voit nyt nähdä ja toistaa jaettuja perheostoja Applen TV-apin kirjastossa.

Kirjaston hallitseminen

Macin SharePlay, jossa näkyy Applen TV-appi ja käynnissä oleva FaceTime-puhelu.

Yhdessä katseleminen

SharePlayn avulla voit katsella elokuvia tai ohjelmia missä tahansa ja kenen tahansa kanssa.

Yhdessä katseleminen Macin SharePlayn avulla

Voit selata Applen TV-apin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai syöttämällä hakusanan tai -lauseen hakukenttään.

Kaikki ominaisuudet ja sisältö eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.