asetuspaneelin avaaminen

Avaa asetuspaneeli klikkaamalla alavasemmalla olevaa lukkoa , ja tee sitten jokin seuraavista:

• Syötä ylläpitäjän käyttäjätunnus ja salasana.

• Aseta sormesi kevyesti Touch ID:lle (jos Macissasi tai Magic Keyboardissasi on Touch ID ja se on otettu käyttöön Macin lukituksen avaamista varten).

• Paina Apple Watchin sivupainiketta kahdesti (jos Mac tukee sen lukituksen avaamista Apple Watchilla). Katso Applen tukiartikkeli Macin lukituksen avaaminen Apple Watchilla.

Huomaa: Joitakin asetuksia varten on syötettävä ylläpitäjän nimi ja salasana – Touch ID:tä tai Apple Watchia ei voida käyttää.