Sisällön lisäämisikkuna

Sisällön lähettäminen

macOS:n Transporter on yksinkertainen ja helppo keino lähettää sisältöä App Store Connectiin tai iTunes Connectiin jaeltavaksi App Storessa, Apple Musicissa, Apple TV -apissa tai Apple Booksissa. Voit lähettää pakettitiedoston (.itmsp). Voit myös lähettää apin (.ipa-tiedosto, jos kyseessä on iOS-appi, tai .pkg-tiedosto, jos kyseessä on macOS-appi) ja antaa Transporterin luoda sinulle .itmsp-paketin.