Pörssin käyttöopas

macOS Mojavea varten

Pärssin ikkuna, jossa näkyy seurantalista vasemmalla, kaavio ylhäällä oikealla ja uutisotsikot alhaalla oikealla.

Markkinoiden seuraaminen

Määritä seurantalistasi (sivupalkissa oleva osakesymbolien luettelo) näyttämään osakkeet, joita haluat tarkastella usein.

Osakkeiden lisääminen seurantalistaan

Pörssin ikkuna, jossa näkyy kahden vuoden kaaviotiedot osakesymbolille.

Historiallisten datakaavioiden näyttäminen

Voit näyttää historiallisia tietoja eri aikaväleiltä värikkäillä, vuorovaikutteisilla kaavioilla.

Kaavion näytön muuttaminen

Pörssin ikkuna, jossa näkyy uutisartikkeli.

Yritysuutisten seuraaminen

Ajantasaiset yritysuutiset löytyvät helposti Pörssi-ohjelmasta.

Yritysuutisten lukeminen ja jakaminen

Huomaa: Apple News ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Voit selata Pörssin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.