Sirin käyttöönotto iPhonessa tai iPadissa

Avaa Asetukset > Siri ja haku ja tee mikä tahansa seuraavista:

• Jos haluat aktivoida Sirin iPhonessa tai iPadissa äänelläsi: Laita päälle Reagoi Hei Siri ‑kutsuun.

• Jos haluat aktivoida Sirin iPhonessa painikkeella: Laita päälle Herätä Siri sivupainikkeella (Face ID:llä varustetussa iPhonessa) tai Herätä Siri Koti-painikkeella (Koti-painikkeella varustetussa iPhonessa).

• Jos haluat aktivoida Sirin iPadissa painikkeella: Laita päälle Herätä Siri Koti-painikkeella (Koti-painikkeella varustetussa iPadissa) tai Herätä Siri yläpainikkeella (muissa iPad-malleissa).

Jos haluat lisätietoja, katsoa Siriä käsittelevät aiheet iPhonen käyttöoppaassa tai iPadin käyttöoppaassa.