AppleScript-sanakirja Finderille.

Apin skriptikomennot ja -objektit

Selvitä, mitä komentoja ja objekteja on saatavilla tietylle apille, kun luot skriptiä. Selaa vain apin skriptisanakirjaa.

Apin skriptisanakirjan näyttäminen

Vienti-valintaikkuna, jossa näkyy Tiedostomuoto-ponnahdusvalikossa valittuna Appi ja asetukset, joita voit määrittää skriptiä tallentaessa.

Skriptin tallentaminen appina

Kun olet luonut ja testannut skriptin, voit tallentaa sen appina ja suorittaa sen muiden appien tavoin.

Skriptin tallentaminen appina

Voit tutustua Skriptieditorin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.