Tervetuloa Safari-appiin

Selaa verkkoa, tallenna ja jaa suosikkoverkkisivustojasi, säilytä yksityisyytesi ja tietosuojasi selatessasi ja tee ostoksia turvallisesti Apple Paylla.

Safarin ikkuna, jossa näkyy aikakauslehden verkkosivusto.
Safarin aloitussivu, jossa näkyy suosikkisivustot ja sivustot, joilla vieraillaan usein.

Siirtyminen nopeasti haluamillesi verkkosivustoille

Voit nähdä yhdessä paikassa kaikki verkkosivustosi, jotka ovat suosikkejasi ja joilla vierailet usein. Näet myös kirjanmerkit, Lukulistan, iCloud-välilehdet ja Viesteissä vastaanottamasi linkit. Jos haluat nähdä ne kaikki yhdellä sivulla, valitse Kirjanmerkit > Näytä suosikit.

Kuva kuvassa -ikkuna kellumassa toisen sivuston päällä.

Videoiden toistaminen kelluvassa ikkunassa

Kun katselet videota, pidä älykkäässä hakukentässä Ääni-painiketta painettuna ja valitse Siirry kuva kuvassa -tilaan. Video kelluu päällimmäisenä, joten näet sen aina. Voit vetää videon mihin tahansa näytön kulmaan ja muuttaa sen kokoa, jotta näet sen takana olevasta sisällöstä enemmän tai vähemmän.

Safari-ikkuna, jonka älykkääseen hakukenttään on syötetty verkkosivuston osoitteen ensimmäinen osa. Sama verkkosivusto tulee näkyviin Vaihda välilehteen -kohdan alla olevassa hakutulosluettelossa, koska se on jo avoinna toisessa välilehdessä.

Samansisältöisten välilehtien välttäminen

Jos alat kirjoittaa verkkosivuston osoitetta älykkääseen hakukenttään, ja kyseinen osoite on jo avoinna toisessa välilehdessä, Safari näyttää verkkosivuston hakutulosluettelossa. Käytä olemassa olevaa välilehteä valitsemalla verkkosivusto.

Valintaikkuna, jossa näkyy valintoja Macin kameran ja mikrofonin jakamiseen verkkosivuston kanssa.

Näytön jakamisen salliminen verkkosivustoille

Kun vierailet verkkosivustolla, joka haluaa käyttää Macisi kameraa ja mikrofonia, esimerkiksi viedoneuvottelusivustolla, sinua pyydetään sallimaan se.