Estä seuranta

Jotkin verkkosivustot käyttävät kolmannen osapuolen sisällöntuottajia. Voit estää kolmannen osapuolen sisällöntuottajia seuraamasta sinua verkkosivustoilla niiden mainostaessa tuotteita ja palveluja.

Voit myös pyytää yksittäisiä verkkosivustoja ja muita, jotka tarjoavat niille sisältöä (mukaan lukien mainostajia), olemaan seuraamatta sinua.

Avaa Safari

Kolmannen osapuolen sisällöntuottajien seurannan estäminen verkkosivustoilla

• Valitse Safari > Asetukset, klikkaa Yksityisyys ja valitse ”Estä sivustojen välinen seuranta”.

Kolmannen osapuolen sisällöntuottajien seurantatiedot poistetaan tasaisin väliajoin, jollet vieraile niiden sivuilla.

Miten pyydät, että verkkosivustot eivät seuraa sinua

• Valitse Safari > Asetukset, klikkaa Yksityisyys ja valitse ”Pyydä verkkosivustoja, etteivät ne seuraa minua”.

Kun käyt verkkosivustolla, sivustolle lähetetään pyyntö, ettei sinua seurattaisi, mutta on verkkosivustosta kiinni, kunnioittaako se pyyntöä.