Muissa laitteissa auki olevien verkkosivujen katseleminen

Näytä kaikki välilehdet -painikkeella saat näkyviin verkkosivut, jotka ovat auki toisessa Mac-tietokoneessasi (OS X 10.8.2 tai uudempi) tai iOS-laitteessasi (iOS 6 tai uudempi). Varmista, että Safari on otettu käyttöön iCloud-asetuksissa (Macissa) ja kohdassa Asetukset > iCloud (iOS-laitteessa).

Avaa Safari

Kaikki välilehdet -näkymä, jossa näkyvät kaikki avoimet verkkosivut, mukaan lukien muissa laitteissa auki olevat.

Toisessa laitteessa auki olevan verkkosivun katseleminen

• Klikkaamalla Näytä kaikki välilehdet -painiketta näet Macissa auki olevat verkkosivut ja luettelot muissa laitteissasi auki olevista verkkosivuista. Avaa verkkosivu klikkaamalla sitä.

Voit myös kirjoittaa osan sivun nimestä älykkääseen hakukenttään ja klikata sitten sivua hakutulosten iCloud-välilehdet-osiossa.

Toisessa laitteessa auki olevan verkkosivun sulkeminen

• Klikkaa Näytä kaikki välilehdet -painiketta , siirrä osoitin laitteen alapuolella luetellun verkkosivun kohdalle ja klikkaa sitten oikealla näkyvää sulkemispainiketta .

Verkkosivun katselun jatkaminen eri laitteella

• Kun iOS-laitteesi on lähellä Macia, voit siirtää katselemasi verkkosivun laitteelta toiselle klikkaamalla tai pyyhkäisemällä Handoff-kuvaketta. Handoff-kuvake tulee näkyviin Dockin vasemmassa reunassa tai laitteen lukitulla näytöllä. Jos haluat lisätietoja, katso Handoffin avulla voit jatkaa siitä, mihin lopetit.

(Et voi käyttää Handoff-toimintoa Yksityisen selauksen ikkunoiden siirtämiseen.)