Safarin asettaminen oletusselaimeksi

Kun klikkaat linkkejä sähköpostiviesteissä ja muissa dokumenteissa, ne avautuvat oletusselaimessa. Safari on oletusselain, kun otat Macin ensimmäistä kertaa käyttöön, mutta toisesta asentamastasi selaimesta voi tulla yllättäen oletusselain.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Yleiset.

Avaa Yleiset-asetukset

2. Klikkaa Oletusselain-ponnahdusvalikkoa ja valitse Safari.

Jotkin ohjelmat avaavat verkkosivuja muulla kuin oletusselaimella.