Apple Paylla maksaminen

Voit tehdä ostoja Macilla Safarissa helposti ja turvallisesti Apple Paylla. Etsi maksaessasi Apple Payta. Tee sitten ostos Touch ID:llä Macilla, iPhone 6:lla tai uudemmalla (mukaan lukien iPhone SE), jossa on iOS 10 tai uudempi, tai Apple Watchilla, jossa on watchOS 3 tai uudempi. Jos teet oston iPhonella tai Apple Watchilla, sinun on oltava kirjautuneena iCloudiin samalla Apple ID:llä kuin Macisi.

Huomaa: Apple Pay ei ole käytettävissä kaikilla markkina-alueilla.

Avaa Safari

Suosittu verkkokauppasivusto, jolla voidaan käyttää Apple Payta, ja ostoksesi tiedot, kuten laskutettu luottokortti, toimitus- ja myymälätiedot sekä ostohinta.

Ota pankki- tai luottokortti käyttöön käytettävässä laitteessa ennen Apple Paylla maksamista.

1. Klikkaa maksaessasi Apple Pay.

Voit muuttaa luottokortti-, toimitusosoite- ja yhteystietoja ennen ostoksen tekemistä.

2. Tee ostos.

• Mac, jossa on Touch ID: Käytä Touch ID:tä.

Vain yksi Macin käyttäjä voi käyttää Touch ID:tä Apple Paylla ostamiseen. Muiden käyttäjien on käytettävä iPhonea tai Apple Watchia.

• iPhone: Käytä Touch ID:tä.

• Apple Watch: Kaksoisklikkaa sivupainiketta.