Videoiden automaattisen toiston lopettaminen

Jotkin verkkosivustot – ja muut sivustojen sisällön tarjoajat, mukaan lukien mainostajat – toistavat videoita automaattisesti, kun vierailet sivustolla. Välilehtien mykistäminen on nopea ja väliaikainen ratkaisu. Voit estää videon toistumisen pysyvästi yksittäiselle verkkosivustolle tai kaikille verkkosivustoille.

Nykyisen verkkosivuston videoiden estäminen

1. Valitse Safari > Tämän sivuston asetukset.

Voit myös ctrl-klikata älykkäässä hakukentässä ja valita sitten Tämän sivuston asetukset.

2. Pidä osoitinta Automaattinen toisto -kohdan oikealla puolella, klikkaa ponnahdusvalikkoa ja valitse vaihtoehto:

• Salli kaikki automaattinen toisto: Sallii videoiden automaattisen toiston tällä verkkosivustolla.

• Pysäytä media, jossa on ääntä: Estää ääntä sisältävien videoiden automaattisen toiston, mutta sallii muiden videoiden toiston.

• Estä kaikki automaattinen toisto: Estää tämän verkkosivuston kaikkien videoiden automaattisen toiston.

Kaikkien verkkosivustojen videoiden estäminen

1. Valitse Safari > Asetukset ja klikkaa Verkkosivustot.

2. Klikkaa vasemmalla olevassa luettelossa Automaattinen toisto.

3. Toimi jollain seuraavista tavoista:

• Asetusten valitseminen verkkosivustolle luettelosta: Valitse oikealla verkkosivusto ja valitse sitten haluamasi vaihtoehto.

• Asetusten valitseminen luettelosta verkkosivustoille, joita ei ole muokattu: Klikkaa Vierailtaessa muilla verkkosivustoila -ponnahdusvalikkoa ja valitse vaihtoehto.

Voit nähdä muokatut verkkosivustot Määritetyt verkkosivustot -kohdassa. Jos Määritetyt verkkosivustot ei ole näkyvissä, verkkosivustoja ei ole muokattu tai lista on tyhjennetty.

• Asetusten valitseminen kaikille verkkosivustoille: Varmista, että Määritetyt verkkosivustot -luettelossa ei ole verkkosivustoja (voit tyhjentää luettelon nopeasti valitsemalla verkkosivustot ja klikkaamalla Poista). Klikkaa Vierailtaessa muilla verkkosivustoila -ponnahdusvalikkoa ja valitse vaihtoehto.