Jos automaattinen täyttö ei toimi

Jos Safari ei täydennä tietoa verkkosivustoilla automaattisesti, kokeile näitä vinkkejä.

Avaa Safari

• Valitse Safari > Asetukset, klikkaa Salasanat ja varmista, että ”Täytä käyttäjätunnukset ja salasanat automaattisesti” on valittuna.

Huomaa: Salasanat-osion ”Täytä käyttäjätunnukset ja salasanat automaattisesti” -vaihtoehto vastaa Safari-asetusten Autom. täyttö -osion Tunnukset ja salasanat -kohtaa. Kun valitset toisen niistä, myös toinen valitaan.

• Varmista, että tiedot, jotka haluat täyttää automaattisesti, on tallennettu korttiisi Yhteystiedoissa. Safari voi täyttää vain yhteystietoja, jotka ovat Yhteystiedoissasi. Jos lomake vaatii esimerkiksi puhelinnumeron, mutta kortissasi ei ole sitä, joudut syöttämään sen käsin.

• Varmista, että verkkosivulla on kenttiä, jotka automaattinen täyttö voi täydentää.

Safari ei välttämättä pysty määrittämään, mitkä kentät on tarkoitettu käyttäjätunnukselle ja salasanalle, luottokortin numerolle ja vanhenemispäivälle ja niin edelleen.

Jos automaattinen täyttö ei edelleenkään toimi, verkkosivusto ei ehkä salli sitä.