Verkkosivujen tallentaminen

Voit tallentaa kokonaisen verkkosivun kaikkine kuvineen ja linkkeineen, tai vain osia verkkosivusta.

Avaa Safari

• Tekstin tallentaminen verkkosivulta: Vedä valittu teksti dokumenttiin tai työpöydälle.

• Kuvan tallentaminen verkkosivulta: Vedä kuva dokumenttiin tai työpöydälle, tai ctrl-klikkaa kuvaa ja valitse Tallenna kuva Lataukset-kansioon, Tallenna kuva nimellä tai Lisää kuva Kuviin. Joitakin verkkosivun kuvia, kuten taustakuvia, ei voida tallentaa.

• Linkin tallentaminen verkkosivulta: Vedä linkki dokumenttiin tai työpöydälle, tai ctrl-klikkaa linkkiä ja valitse Lisää linkki kirjanmerkkeihin tai Lisää linkki lukulistalle.

• Koko verkkosivun tallentaminen: Valitse Tiedosto > Tallenna nimellä ja valitse sitten Muoto > Verkkoarkisto tai Muoto > Sivun lähdekoodi.

• Verkkoarkisto: Tallentaa kaikki kuvat, ja linkit toimivat niin kauan kuin kohdesivut ovat olemassa. Verkkoarkistot ovat hyödyllisiä väliaikaisten sivujen kannalta, kuten kuittien.

• Sivun lähdekoodi: Tallentaa vain HTML-lähdekoodin. Tästä on hyötyä silloin, kun haluat käyttää HTML-lähdettä omalla verkkosivullasi.

Huomaa: Jotkin verkkosivut saattavat estää sivulla näkyvien kohteiden tallentamisen.