Kotisivun asettaminen

Voit asettaa minkä tahansa verkkosivun kotisivuksesi, joka tulee näkyviin, kun avaat uuden ikkunan tai välilehden.

Avaa Safari

1. Valitse Safari > Asetukset ja klikkaa Yleiset.

2. Syötä Kotisivu-kenttään verkkosivun osoite. Jos haluat käyttää juuri nyt katselemaasi verkkosivua, klikkaa Aseta nykyiselle sivulle.

3. Valitse, milloin kotisivu näytetään.

• Kotisivun näyttäminen avattavissa uusissa ikkunoissa: Klikkaa Näytä uudessa ikkunassa -ponnahdusvalikkoa ja valitse Kotisivu.

• Kotisivun näyttäminen avattavilla uusilla välilehdillä: Klikkaa Näytä uudella välilehdellä -ponnahdusvalikkoa ja valitse Kotisivu.

Voit avata kotisivusi nopeasti Safarissa valitsemalla Historia > Koti.