Kirjanmerkkien ja historian tuominen muista selaimista

Jos oletusselaimesi on Google Chrome tai Mozilla Firefox, Safari tuo kirjanmerkkisi ja selaushistoriasi automaattisesti, kun avaat sen ensimmäisen kerran. Voit säilyttää tuodut kohteet heti tai voit vain kokeilla Safaria ja päättää myöhemmin, haluatko säilyttää ne. Jos et halua säilyttää tuotuja kohteita, voit asettaa Safarin tuomaan ne myöhemmin.

Voit myös tuoda kirjanmerkkejä, jotka on viety HTML-muodossa Safarista, Microsoft Internet Explorerista, Netscape Navigatorista, OmniWebistä, Mozilla Firefoxista tai Google Chromesta.

Avaa Safari

Kirjanmerkkien ja historian tuominen automaattisesti Firefoxista ja Chromesta

• Kun käytät Safaria Firefoxin tai Chromen käytön jälkeen, Suosikit- tai Top Sites -sivun alareunaan tulee näkyviin ilmoitus, jossa kysytään, haluatko säilyttää tuodut kirjanmerkit ja historian. Sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

• Pidä: Safari säilyttää tuodut kohteet.

• Älä säilytä: Safari poistaa tuodut kohteet.

Voit palata Suosikit- tai Top Sites -sivulle ja tuoda kohteet toisella kertaa. Jos haluat nähdä Suosikit- tai Top Sites -sivun, valitse Kirjanmerkit > Näytä suosikit tai Näytä Top Sites -seinä (valikkokohde muuttuu sen mukaan mitä olet valinnut Yleiset-asetuksissa Näytä uudessa ikkunassa -ponnahdusvalikossa).

Kirjanmerkkien ja historian tuominen käsin Firefoxista tai Chromesta

• Valitse Tiedosto > Tuo kohteesta > Google Chrome tai Tiedosto > Tuo kohteesta ja valitse kohteet, jotka haluat tuoda. Voit tehdä tämän aina, kun aloitat Safarin käytön, vaikka olisit tuonut kohteita jo aikaisemmin.

Kirjanmerkkitiedoston tuominen

• Valitse Tiedosto > Tuo kohteesta > Kirjanmerkkien HTML-tiedosto ja valitse tiedosto, jonka haluat tuoda. Kun olet tuonut kirjanmerkit, ne näkyvät sivupalkin alaosassa uudessa kansiossa, jonka nimi alkaa sanalla ”Tuotu” ja päättyy päiväykseen.

Vie kirjanmerkit

• Valitse Tiedosto > Vie kirjanmerkkejä. Viety tiedosto on nimeltään ”Safari kirjanmerkit.html”.