Siirtyminen verkkosivustoille

Safarilla pääset helposti haluamillesi verkkosivustoille.

Avaa Safari

• Siirry verkkosivulle: Kirjoita sivun nimi tai osoite älykkääseen hakukenttään ja valitse ehdotus tai tee haku painamalla rivinvaihtonäppäintä.

Safarin älykäs hakukenttä, johon voit kirjoittaa sivun nimen tai verkko-osoitteen.
  • Siirtyminen suosikkisivustolle: Näet suosikkisivustosi klikkaamalla älykästä hakukenttää ja voit käydä haluamallasi verkkosivustolla klikkaamalla sen kuvaketta. Suosikit-näkymä poistuu näkyvistä, kun aloitat kirjoittamisen, eikä se tule näkyviin, kun klikkaat kenttää katsellessasi Suosikit- tai Top Sites -sivua.

Vinkki: Voit vetää kuvakkeet haluamaasi järjestykseen.

Älykäs hakukenttä ja suosikkisivustojen kuvakkeet sen alapuolella.
  • Haku: Kirjoita hakusana tai -lause älykkääseen hakukenttään. Kun kirjoitat, Safari-ehdotukset tulevat näkyviin. Voit joko valita ehdotuksen tai hakea kirjoittamaasi tekstiä painamalla rivinvaihtonäppäintä. Jos haluat lisätietoja, katso: Löydä etsimäsi.

Kysy Siriltä: Voit sanoa esimerkiksi: ”Etsi verkosta kissavideoita.”Lisätietoja Siristä.

• Verkkosivun katselun jatkaminen eri laitteella: Käyttämällä Handoff-toimintoa voit siirtää katselemaasi verkkosivua automaattisesti Macin ja iOS-laitteen välillä. Kun laitteesi ovat lähellä toisiaan, Safarin Handoff-kuvake tulee näkyviin Dockin vasempaan reunaan Macissa tai lukitusnäyttöön iOS-laitteessa. Avaa Safari katselemallesi verkkosivulle klikkaamalla tai pyyhkäisemällä kuvaketta. (Et voi käyttää Handoff-toimintoa Yksityisen selauksen ikkunoiden siirtämiseen.)

• Esikatsele verkkosivun linkkiä: Voit klikata linkkiä voimakkaasti, jos ohjauslevy tukee tätä ominaisuutta.

• Linkin osoitteen näyttäminen: Pitämällä osoitinta linkin päällä näet verkkosivuston osoitteen tilapalkissa ikkunan alareunassa Jos et näe tilapalkkia, valitse Näytä > Näytä tilapalkki.

Osoitin linkin päällä verkkosivulla ja linkin verkko-osoite tilapalkissa ikkunan alareunassa.