Usein vierailtujen verkkosivustojen näyttäminen

Nastoita Facebook, Pinterest, Twitter, Gmail tai mikä tahansa muu verkkosivusto, jolla käyt useita kertoja päivässä. Nastoitetut sivustot jäävät välilehtipalkin vasempaan reunaan, jotta voit käyttää niitä helposti milloin tahansa.

Avaa Safari

Nastoitetut sivustot Safari-välilehtipalkissa.
  • Verkkosivuston nastoittaminen: Vedä nastoitettavan verkkosivuston sisältävä välilehti välilehtipalkin vasemmalle puolelle. Kun välilehti kutistuu ja näyttää verkkosivuston kuvakkeen tai alkukirjaimen, pudota se paikoilleen.

Voit myös valita Ikkuna > Nastoita välilehti tai ctrl-klikata välilehteä ja valita Nastoita välilehti.

• Nastoitettujen sivustojen uudelleenjärjesteleminen: Vedä nastoitettu sivusto välilehtipalkissa olevan nastoitetun sivuston eteen tai perään.

• Sivuston vapauttaminen: Vedä nastoitettu välilehti välilehtipalkin oikealle puolelle. Kun välilehti laajenee tavallisen välilehden kokoiseksi, pudota se paikoilleen.

Voit myös valita Ikkuna > Poista välilehden nasta tai ctrl-klikata nastoitettua sivustoa ja valita Poista välilehden nasta.

Nastoitetut sivustot pysyvät paikoillaan, vaikka avaat uuden Safari-ikkunan tai suljet Safarin ja avaat sen uudelleen.

Kun klikkaat toisen verkkosivuston linkkiä nastoitetulla sivustolla, toinen verkkosivusto avautuu uudelle välilehdelle. Nastoittamasi sivusto näyttää aina nastoittamasi verkkosivuston.