Muistutukset-ohje

Tervetuloa Muistutuksiin

Macin avulla voit pitää kirjaa kaikesta, mitä sinun on tehtävä, hankittava tai nähtävä.

Muistutukset-ikkuna, jossa on Omassa Macissa -osiossa useita muistutusluetteloita, kuten Ruokaostokset, Telttaretki ja Kirjat.
Muistutusten Lisää tili -välilehti.

Useita tilejä, yksi tehtäväluettelo

Voit hallita kaikkia Muistutuksissa olevia tehtäväluetteloita, vaikka ne olisivat eri tileillä, kuten iCloud, Exchange, Yahoo tai AOL. Valitse vain Muistutukset > Lisää tili.

Muistutusluettelon tiedot-ikkuna, jossa näkyy yhden henkilön kanssa jaettu luettelo.

Asioista sopiminen perheen, ystävien ja kollegoiden kanssa

Haluatko apua tapahtuman suunnitteluun? Voit jakaa muistutusluettelon muille, joilla on saman tarjoajan tilit, ja katsoa, kun tehtäviä merkitään valmiiksi. Siirrä osoitin jaettavan luettelon päälle ja klikkaa Jaa lista -painike.

Muistutuksen tiedot-ikkuna, jossa on asetettu ilmoitushälytys tietyssä sijainnissa.

Tehtäväluettelo aina hoidossa

Tarvitsetko muistutuksen muistutuksista? Aseta vain ilmoitukselle hälytys, kun muistutuksen määräaika koittaa. Pidä osoitinta muistutuksen nimen oikealla puolella ja klikkaa Tiedot-painike.