Muistutukset-ikkuna, jossa näkyy lista.

Alkuun pääseminen Muistutusten kanssa

Pääset nopeasti alkuun Muistutukset-apin käyttämisessä tehtäviesi seuraamiseen ja järjestämiseen, ja voit sitten oppia tekemään muita asioita.

Alkuun pääseminen Muistutusten kanssa

Muistutukset-ikkuna, jossa näkyy kategorioittain järjestetty kauppalista.

Kauppalistan järjestäminen

Luo kauppalista, jonka kohteet järjestetään automaattisesti kategorioihin, jotta ostosten tekeminen on helpompaa.

Kauppalistan luominen

Muistutukset-ikkuna, jossa on monta älykästä listaa ja kiinnitettyä listaa sivupalkissa ja valittuna oleva lista oikealla olevassa sarakenäkymässä.

Näkymän vaihtaminen

Valitse haluamasi näkymä: listat vai sarakkeet, älykkäät listat ja kiinnitetyt listat.

Muistutusten näyttäminen sarakkeissa

Muistutukset-ikkuna, jossa näkyy alitehtävien lista.

Lisää yksityiskohtia alitehtävillä

Käytä alitehtäviä, kun haluat lisätä yksityiskohtia muistutukseen.

Alitehtävien lisääminen muistutuksiin

Muistutukset-ikkuna, jonka sivupalkissa näytetään muistutuslistoja iCloud- ja Yahoo-tililtä.

Useita tilejä, yksi tehtäväluettelo

Voit hallita kaikkia Muistutuksissa olevia tehtäväluetteloita, vaikka ne olisivat eri tileillä, kuten iCloud, Exchange, Yahoo tai AOL.

Internet-tilien muistutusten käyttäminen

Voit tutustua Muistutuksien käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Kaikki tässä kuvatut Muistutusten ominaisuudet ovat saatavilla päivitettyjä iCloud-muistutuksia käytettäessä. Jotkut ominaisuudet eivät ole saatavilla käytettäessä muiden palveluntarjoajien tilejä.