PDF:ien yhdistäminen

Voit yhdistää kaksi tai useampia PDF:iä tai niiden osia yhdeksi PDF:ksi.

VAROITUS: Esikatselu-dokumenttiin tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Jos haluat säilyttää alkuperäiset PDF:t (uuden yhdistetyn lisäksi), luo PDF:istä kopio ennen niiden yhdistämistä valitsemalla Arkisto > Monista.

Avaa Esikatselu

1. Avaa PDF:t, jotka haluat yhdistää.

2. Tuo avoimissa PDF:issä sivujen miniatyyrit näkyviin valitsemalla Näytä > Miniatyyrit.

3. Vedä lisättävät miniatyyrit (voit valita ei-peräkkäisiä sivuja komento-klikkaamalla) toisen PDF:n miniatyyrisivupalkkiin.

Voit lisätä sivuja dokumentin loppuun tai dokumentin sivujen väliin. Järjestä miniatyyrikuvia uudelleen vetämällä.

Vinkki: Jos haluat lisätä kokonaisen PDF:n toisen PDF:n alkuun tai loppuun, vedä Finderissa PDF:n kuvake avoimen dokumentin sivupalkkiin.