Podcastit-ikkuna, jossa näkyy Kuuntele nyt -näyttö Macissa ja iPhonessa ja HomePod taustalla.

Kuuntele ohjelmia missä ikinä menetkin

Jäikö lounastauolla kuuntelemasi ohjelma kesken? Ota se mukaan autoon ja kuuntele kotona loppuun HomePodilla.

Podcastien näkeminen kaikissa laitteissasi

Podcastit-ikkuna, jossa näkyy haku ja sen tulokset.

Etsi ilmaisia podcasteja kaikista suosikkiaiheistasi

Etsitkö ohjelmaa ruuanlaitosta, politiikasta tai suosikkikirjailijastasi? Olitpa millä mielellä tahansa, löydät viihdyttäviä, informatiivisia ja inspiroivia podcasteja.

Podcastien etsiminen

Musiikki-apin minisoitinikkuna, TV-apin ikkuna ja Podcastit-ikkuna taustalla.

Mediallasi on uusi koti

Jos olet aikaisemmin käyttänyt iTunesia, käytät nyt Applen Podcastit-appia podcastien tilaamiseen ja kuunteluun, Applen Musiikki-appia musiikkikirjastosi kuunteluun ja Applen TV-appia ohjelmiesi ja elokuviesi katseluun.

Macin muun iTunes-sisällön etsiminen

Voit selata Applen Podcastit-apin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.

Kaikki ominaisuudet ja sisällöt eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Kaikki oikeudet pidätetään. Free Solo © 2018 National Geographic Partners, LLC. Kaikki oikeudet pidätetään.