Käytä Omaa kuvavirtaa äskeisten kuvien käyttämiseen kaikilta laitteiltasi

Omalla kuvavirralla voit tuoda uusimmat kuvat laitteista, jotka eivät käytä iCloud-kuvakirjastoa. Oma kuvavirta säilyttää viimeksi kuluneen 30 päivän kuvat iCloudissa, jotta voit tuoda ne Macille.

Huomaa: Oma kuvavirta tuo Live Photo -kuvat still-kuvina.

Oman kuvavirran käyttämiseen tarvitaan iCloud-tili.

Avaa Kuvat

Oman kuvavirran laittaminen päälle ja pois päältä

1. Valitse Kuvat > Asetukset ja klikkaa iCloud.

2. Laita Oma kuvavirta päälle valitsemalla Oma kuvavirta -valintaneliö. Jos haluat laittaa sen pois päältä, poista valintaneliön valinta.

Tärkeää: Jos Oma kuvavirta on päällä etkä käytä iCloud-kuvakirjastoa, Oman kuvavirran kuvat tulevat näkyviin sivupalkissa Albumit-kohdan alla Oma kuvavirta -albumissa. Jos käytät iCloud-kuvakirjastoa, Oma kuvavirta -albumia ei näy – kaikki kuvat lisätään Kaikki kuvat -albumiin.

Kuvan poistaminen Omasta kuvavirrasta

1. Klikkaa sivupalkissa Oma kuvavirta.

2. Tee jokin seuraavista:

• Valitse poistettavat kuvat ja paina poistonäppäintä.

• Ctrl-klikkaa poistettavaa kuvaa ja valitse Poista Omasta kuvavirrasta.

Tärkeää: Kuvan poistaminen Omasta kuvavirrasta poistaa sen kaikilta Maceilta ja laitteilta, jotka käyttävät Omaa kuvavirtaa.