Kalenterin kuvien lisääminen ja poistaminen

Voit lisätä ja poistaa kuvia kalenterista koska tahansa. Jos et halua käyttää kuvaa, voit poistaa sen sivulta tai kokonaan kalenteriprojektista.

Avaa Kuvat

1. Klikkaa sivupalkissa Projektit-kohdan alla kalenteria.

2. Tee jokin seuraavista:

• Lisää kuva tyhjään kuvakehykseen: Vedä kuva ikkunan alaosassa olevalta Kuvat-alueelta kuvakehykseen.

Kuvat-ikkuna, jossa näkyy kalenterin sivuja ja Kuvat-alue alareunassa.

Jos haluamasi kuva ei ole Kuvat-alueella, klikkaa Lisää kuvia, valitse kuva ja klikkaa Lisää.

Voit muuttaa Kuvat-alueen kokoa ja siinä näkyvien kuvien määrää vetämällä alueen yläreunaa.

Vinkki: Voit myös lisätä kuvan johonkin kalenterin päivämäärään vetämällä kuvan päivämäärään. Voit suurentaa kalenterisivua zoomausliukusäätimellä, jotta on helpompaa vetää yksittäisiin päivämääriin.

• Lisää valittuja kuvia automaattisesti tyhjiin kehyksiin: Valitse yksi tai useampi kuva Kuvat-alueelle ja klikkaa Autom. täyttö.

• Lisää kuvia automaattisesti kaikkiin kalenterisivulla oleviin tyhjiin kehyksiin: Kaksoisklikkaa sivua, jota haluat muuttaa, ja klikkaa Autom. täyttö.

• Lisää kuvia automaattisesti kaikkiin kalenterissa oleviin tyhjiin kehyksiin: Klikkaa Autom. täyttö katsellessasi kaikkia kalenterisivuja.

• Kuvan siirtäminen sivulta Kuvat-alueelle tai toiselle sivulle: Laita osoitin kuvan päälle, irrota kuva kehyksestä pitämällä sitä painettuna ja vedä se Kuvat-alueelle tai toiseen paikkaan.

• Poista kuva Kuvat-alueelta: Valitse kuva klikkaamalla sitä ja paina sitten poistonäppäintä.

• Poista kuva kalenterisivulta: Kaksoisklikkaa sivua, jota haluat muuttaa, valitse kuva klikkaamalla sitä ja paina poistonäppäintä.

• Poista kaikki kalenterisivulla olevat kuvat: Kaksoisklikkaa sivua, jota haluat muuttaa, klikkaa Poista sijoitetut kuvat ja klikkaa sitten Jatka.

• Poista kaikki kalenterissa olevat kuvat: Katsellessasi kaikkia kalenterin sivuja klikkaa Poista sijoitetut kuvat ja klikkaa sitten Jatka.

Vinkki: Voit nopeasti vaihtaa kahden sivulla olevan kuvan paikkaa. Laita osoitin kuvan päälle, irrota kuva kehyksestä pitämällä sitä painettuna ja pudota se toisen kuvan päälle.