Kalenterin päivämäärätietojen muuttaminen

Voit helposti muuttaa kalenterin päivämääräasetuksia milloin tahansa. Voit lisätä kalenteriisi tapahtumia Kalenteri-ohjelmasta, useiden maiden kansallisia juhlapyhiä ja Yhteystiedoissa olevia syntymäpäiviä.

Avaa Kuvat

1. Klikkaa sivupalkissa Projektit-kohdan alla kalenteria.

2. Klikkaa työkalupalkin Kalenterin asetukset -painiketta .

3. Tee jokin seuraavista:

• Valitse uusi aloituskuukausi tai -vuosi: Käytä asetusosion yläreunassa olevia ponnahdusvalikoita.

• Muuta kalenterissa olevien kuukausien määrä: Valitse määrä ponnahdusvalikosta.

• Näytä jonkun maan kansalliset juhlapyhät: Klikkaa Näytä kansalliset juhlapäivät -ponnahdusvalikkoa ja valitse haluamasi maa. Jos haluat poistaa kansalliset juhlapyhät, valitse Ei mitään.

• Näytä Kalenterin tapahtumat: Valitse haluamasi kalenterin vieressä oleva valintaneliö.

Huomaa: Tässä listatut kalenterit ovat ne, jotka olet ottanut käyttöön Macin Kalenteri-ohjelmassa.

• Näytä Yhteystiedot-ohjelmaan lisäämäsi syntymäpäivät: Valitse Yhteystietojen syntymäpäivät.

Kun olet lisännyt tapahtumia, juhlapyhiä ja muita tietoja kalenteriisi, voit muokata yksittäisten päivämäärien tekstiä. Lisätietoja saat kohdasta Kalenteritekstin muotoileminen.