Kalenterin luominen

Voit luoda kuvistasi ammattilaistason kalentereita, jotka voidaan lähettää perheellesi ja ystävillesi.

Painetut ja sidotut kalenterit.

Kalenterin luominen on helppoa: valitse haluamasi kuvat, valitse aloituspäivä ja teema, ja sitten Kuvat asettelee kalenterin puolestasi. Voit lisätä ja poistaa kuvia, vaihtaa teemaa, lisätä kuvia ja tekstiä tiettyihin päivämääriin muistoksi tietyistä tapahtumista ja paljon muuta. Kun olet tyytyväinen kalenteriisi, voit tehdä tilauksen ja kalenteri lähetetään perheellesi, ystävillesi tai kenelle tahansa muulle.

Avaa Kuvat

Kalenterin luominen

1. Valitse yksi tai useampi kuva käytettäväksi kalenterissasi.

2. Valitse Arkisto > Luo > Kalenteri.

Vinkki: Voit luoda kalenterin ilman, että valitset ensin kuvia. Klikkaa vain Lisää-painike Omien projektien vieressä ja valitse Kalenteri luodaksesi tyhjän kalenterin, johon voit lisätä kuvia myöhemmin.

3. Valitse haluamasi kuukausien määrä, valitse aloituspäivä ja klikkaa Jatka.

4. Valitse kalenterin teema klikkaamalla ja klikkaa sitten Luo kalenteri.

Kalenterisi näkyy Kuvat-ikkunassa ja valitsemasi kuvat on järjestetty automaattisesti kullekin kalenterisivulle (mukaan lukien kalenterin kansi). Muokkaa sivua kaksoisklikkaamalla sitä.

Kuvat-ikkuna, jossa näkyy kalenteri.
  5. Jos haluat muuttaa kalenteria, tee jokin seuraavista:

Kalenterin teeman muuttaminen

Voit muuttaa kalenterin asettelua valitsemalla uuden kalenteriteeman.

1. Klikkaa sivupalkissa Projektit-kohdan alla kalenteria.

2. Klikkaa työkalupalkissa Kalenterin asetukset -painiketta , klikkaa Vaihda teemaa ja klikkaa Jatka.

Kalenterin asetukset ja Vaihda teemaa -painike alareunassa.
  3. Valitse teema ja klikkaa sitten Valitse teema.

Kalenterin nimeäminen uudelleen

Kun luot kalenterin, Kuvat antaa sille nimen kuviin liittyvien tietojen, kuten albumin nimen, perusteella. Voit muuttaa kalenterin nimeä.

1. Klikkaa työkalupalkissa Projektit ja valitse sitten kalenteri klikkaamalla kalenterin nimeä.

2. Kirjoita uusi nimi.

Apple-logon poistaminen kalenterista

• Klikkaa työkalupalkin Kalenterin asetukset-painiketta ja poista Sisällytä Apple-logo -valintaneliön valinta.