Kortin tekstin muotoileminen

Sen jälkeen kun olet valinnut kortin teeman ja asettelun, voit muuttaa minkä tahansa kortilla olevan tekstin ulkoasua.

Avaa Kuvat

Sivulla olevan tekstin muotoileminen

1. Klikkaa sivupalkissa Projektit-kohdan alla korttia.

2. Valitse kortin sivu klikkaamalla Etupuoli, Sisäpuoli tai Kääntöpuoli (sivuvalinnat riippuvat luomasi kortin tyypistä).

3. Valitse teksti, jota haluat muotoilla.

4. Tee jokin seuraavista:

• Valitse Muokkaa > Fontti > Näytä fontit ja valitse haluamasi fonttiasetukset.

• Klikkaa työkalupalkissa Valinnat-painiketta ja muotoile sitten tekstiä Tekstivalinnat-ikkunan säätimillä.

Kortti, jossa on tekstiä valittuna, ja Tekstivalinnat-ikkuna oikealla.

Jos näet varoituksen (punainen kolmio), kun työstät korttia

Jos näet huutomerkin sisältävän punaisen kolmion työskennellessäsi kortin parissa, kortissa on tekstiä, joka ei mahdu käytettävissä olevaan kenttään, koska tekstin fontti tai merkkimäärä on liian suuri.

Varoituskolmiokuvake.

Voit korjata varoituksen jollakin seuraavista tavoista:

• Pienennä tekstin viemää tilaa muuttamalla tekstin fonttia, fonttilajia tai kokoa.

• Muokkaa tekstiä niin, että siinä on vähemmän sanoja.