Kirjan sivujen lisääminen, poistaminen ja järjestäminen uudelleen

Voit lisätä ja poistaa kirjan sivuja ja järjestää ne uudelleen. Voit lisätä uusia sivuja minne tahansa kirjaan, paitsi ulkokannen ja sisäkannen välille.

Huomaa: Kirjoissa on oltava parillinen määrä sivuja. Jos sivumäärän muuttamisen jälkeen sivumäärä on pariton, Kuvat lisää tai poistaa automaattisesti tyhjän sivun, jotta sivumäärä pysyisi parillisena.

Avaa Kuvat

1. Klikkaa sivupalkissa Projektit-kohdan alla kirjaa.

2. Tee jokin seuraavista:

• Lisää sivu: Valitse sivu, jonka haluat tulevan uuden sivun perään, klikkaa työkalupalkissa Lisää sivu -painiketta  ja valitse Lisää sivu.

• Aseta kirjan tarkka sivumäärä: Klikkaa työkalupalkin Kirja-asetukset-painiketta ja vedä Sivujen määrä -liukusäädintä.

• Poista sivu kirjasta: Valitse sivu klikaamalla sitä, paina poistonäppäintä tai klikkaa työkalupalkissa Lisää sivu -painiketta , valitse Poista sivu ja klikkaa Jatka. Voit myös ctrl-klikata sivua, valita ”Poista sivu” ja klikata Jatka.

• Siirrä sivu kirjassa: Pidä osoitinta sivunumeron päällä, kunnes sivupainike tulee näkyviin ja vedä sitten sivupainiketta niin, että sivu siirtyy toiseen paikkaan. Voit myös valita sivun ja vetää sitten sivupainiketta.

Kaksisivuinen asettelu ja sivupainike näkyvissä sivun alapuolella.