Kortin kuvien lisääminen ja poistaminen

Voit lisätä ja poistaa kuvia kortista koska tahansa.

Avaa Kuvat

1. Klikkaa sivupalkissa Projektit-kohdan alla korttia.

2. Valitse kortin sivu klikkaamalla Etupuoli, Sisäpuoli tai Kääntöpuoli (sivuvalinnat riippuvat luomasi kortin tyypistä).

3. Tee jokin seuraavista:

• Lisää kuva tyhjään kuvakehykseen: Vedä kuva ikkunan alaosassa olevalta Kuvat-alueelta kuvakehykseen.

Kortti, jonka kuva on valittuna, ja Lisää kuvia -painike alaoikealla.

Jos haluamasi kuva ei ole Kuvat-alueella, klikkaa Lisää kuvia, valitse kuva ja klikkaa Lisää.

Voit muuttaa Kuvat-alueen kokoa ja siinä näkyvien kuvien määrää vetämällä alueen yläreunaa.

• Lisää valittuja kuvia automaattisesti tyhjiin kehyksiin: Valitse yksi tai useampi kuva Kuvat-alueelle ja klikkaa Autom. täyttö.

• Lisää kuvia automaattisesti kaikkiin kortin sivulla oleviin tyhjiin kehyksiin: Klikkaa Autom. täyttö.

• Kuvan siirtäminen sivulta Kuvat-alueelle tai toiselle sivulle: Laita osoitin kuvan päälle, irrota kuva kehyksestä pitämällä sitä painettuna ja vedä se Kuvat-alueelle tai toiseen paikkaan.

• Poista kuva Kuvat-alueelta: Valitse kuva klikkaamalla sitä ja paina sitten poistonäppäintä.

• Poista kuva kortin sivulta: Kaksoisklikkaa sivua, jota haluat muuttaa, valitse kuva klikkaamalla sitä ja paina poistonäppäintä.

• Poista kaikki kortin sivulla olevat kuvat: Klikkaa Poista sijoitetut kuvat ja klikkaa sitten Jatka.

Vinkki: Voit nopeasti vaihtaa kahden sivulla olevan kuvan paikkaa. Laita osoitin kuvan päälle, irrota kuva kehyksestä pitämällä sitä painettuna ja pudota se toisen kuvan päälle.