Kuvat-apin pääikkuna, jossa vasemmalla olevassa sivupalkissa näkyy valittuna Kirjasto, oikealla näkyvät kuvat päivän mukaan järjestettyinä ja ylhäällä näkyy työkalupalkki.

Alkuun pääseminen Kuvat-apin kanssa

Pääset nopeasti alkuun Kuvat-apin käyttämisessä kuviesi ja videoidesi katselemiseen ja järjestämiseen, ja voit sitten oppia tekemään muita asioita.

Alkuun pääseminen Macin Kuvat-apin kanssa

iPhone, MacBook ja iPad, joiden kaikkien näytöllä näkyvät samat kuvat.

Kuvasi kaikkialla

iCloud-kuvien avulla kuvasi ja videosi ovat aina mukanasi käyttämästäsi laitteesta riippumatta. Ota kuva iPhonella ja se tulee automaattisesti näkyviin Macin Kuvat-apissa.

iCloud-kuvien laittaminen päälle

Kuvat-ikkuna, jossa näkyvät muisto ja painikkeet muiston kohteiden ulkoasun hallitsemiseen ja muuttamiseen.

Nauti muistoista

Muistot etsii matkoja, lomia, henkilöitä, lemmikkejä ja muuta ja valikoi älykkäästi kuvia ja videoita. Sitten se esittää ne kauniissa kokoelmissa, joissa on teemamusiikki, otsikoita ja elokuvamaisia siirroksia.

Muistojen katseleminen

Kuvat-ikkuna, jossa näkyvät jaettuun kirjastoon lisättävien kuvien ehdotukset.

Jaa kirjasto täynnä hyviä hetkiä

Käyttämällä jaettua iCloud-kuvakirjastoa voit jakaa kuvia ja videoita saumattomasti jopa viiden henkilön kanssa, jotta kaikki voivat tehdä yhteistyötä kuvakokoelman parissa ja nauttia muistoista täydellisempinä yhdessä paikassa.

Jaetun kirjaston käynnistäminen

Kuva muokkausnäkymässä, Säädä-painike valittuna työkalupalkissa ja säätötyökalut oikealla.

Tee hyvistä kuvista upeita

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen pystyäksesi ammattilaismaiseen kuvankäsittelyyn. Anna kuvillesi, videoillesi ja Live Photo ‑kuvillesi juuri oikea ilme Kuvat-apin muokkaustyökaluilla. Voit esimerkiksi parantaa valotusta ja värejä, käyttää suodattimia ja parantaa rajausta.

Kuvan muokkaaminen

Minne kuvasi tallennetaan?

Käytä kirjastoa kuvien tuomiseen, hallitsemiseen ja viemiseen.

Lisätietoja Kuvat-kirjastosta

Säästä tilaa Macilla

Tallenna täystarkkuuksiset kuvat ja videot iCloudiin.

Optimoi Macin tallennustila -valinnan laittaminen päälle

Palauta poistetut kuvat

Voit palauttaa äskettäin poistamasi kuvat ja videot.

Kuvien poistaminen tai poistettujen kuvien palauttaminen Macin Kuvat-apissa

Voit tutustua Kuvat-apin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Kuvien tukisivustolla.