Älykäs hakukenttä

Voit käyttää Safarin älykästä hakukenttää osoitekenttänä ja hakukenttänä, ja siirtyä sen avulla suosikkiverkkosivustoillesi.

Älykäs hakukenttä, joka sijaitsee Safari-työkalupalkin keskellä.

Tässä on muutamia tapoja käyttää älykästä hakukenttää:

• Verkkosivulle siirtyminen: Syötä verkkosivun nimi tai osoite.

• Haku: Kirjoita sana tai lause. Näkyviin tulee kirjoittaessasi Safari-ehdotuksia. Voit joko valita ehdotuksen tai tehdä haun painamalla rivinvaihtonäppäintä.

• Suosikkiverkkosivustolle siirtyminen: Klikkaa kenttää ja klikkaa sitten haluamasi verkkosivuston kuvaketta.

• Haun tekeminen uudelleen: Poista kaikki teksti kentästä, klikkaa suurennuslasia ja valitse äskeinen haku.