Apple ID

Apple ID on tili, jonka avulla voit käyttää Applen palveluita, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, FaceTimea ja iTunes Storea.

• Apple ID koostuu sähköpostiosoitteesta ja salasanasta. Joissakin sijainneissa voit käyttää sähköpostiosoitteen sijasta puhelinnumeroa. Katso Applen tukiartikkeli Matkapuhelinnumeron käyttäminen Apple ID:nä.

• Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä käyttääksesi mitä tahansa Applen palvelua millä tahansa laitteella. Näin yhdellä laitteella ostamasi tai lataamasi kohteet ovat saatavilla myös muilla laitteillasi. Ostosi yhdistetään Apple ID:hesi, eikä niitä voi siirtää toiselle Apple ID:lle.

• Emme suosittele Apple ID:n jakamista muiden kanssa. Jos olet osa perheryhmää, voit käyttää Perhejako-toimintoa jakaaksesi ostojasi perheenjäsenten kesken Apple ID:tä jakamatta.

Jos haluat lisätietoja Apple ID:stä, tutustu Apple ID:n tukisivustoon. Voit luoda Apple ID:n menemällä Apple ID ‑tilisivustolle.