Apple ID

Tili, jolla käytät Apple-palveluita, esimerkiksi App Storea ja iCloudia. Tämä sisältää sähköpostiosoitteen ja salasanan, jolla kirjaudut sisään, sekä kaikki yhteystiedot, maksutiedot ja suojaustiedot, joita käytät eri Apple-palveluissa.

Jos olet kirjautuneena iCloudiin, Apple ID:si näytetään nimesi alla tietokoneen järjestelmäasetuksissa tai laitteesi asetuksissa.

• Mac: Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID:tä (nimesi oikealta puolelta). Jos käytössäsi on macOS 10.14 tai tätä vanhempi versio, klikkaa sen sijaan iCloud .

• iPhone tai iPad: napauta Asetukset > [oma nimesi].

• Windows-tietokone: Avaa iCloudin ohjauspaneeli.

Saat lisätietoja Applen tukisivustosta.