Muistiinpanojen käyttöopas

macOS Mojavea varten

iPhone ja iPad, joissa on sama muistiinpano iCloudista.

Tee muistiinpanoja missä ikinä oletkin

Kun lisäät internet-tilisi Muistiinpanoihin, voit säilyttää muistiinpanosi kaikilla laitteilla. Voit siis tallentaa reseptin Macissa, ja se on saatavilla iPhonessa, kun menet ostamaan ruokaan tarvikkeita.

Muistiinpanotilien lisääminen tai poistaminen

Muistiinpano, jossa on valokuva keittiöstä, kuvaus keittiön remontointi-ideoista ja tarkistuslista tehtävistä asioista.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Voit vetää muistiinpanoihin kuvia, videoita, linkkejä ja muita tiedostoja. Voit lisätä sisältöä muistiinpanoihin myös suoraan mm. Safari-, Kuvat- tai Kartat-ohjelmista.

Kuvien, linkkien ja muun lisääminen

Muistiinpano, jossa on suklaakeksien ohje. Kun työkalupalkissa olevaa Näytä osallistujat -painiketta klikataan, näet ihmiset, jotka on lisätty muistiinpanoon.

Helppoa yhteistyötä

Lisää ihmisiä muistiinpanoihisi, jolloin useat henkilöt voivat käyttää samaa muistiinpanoa yhteistyössä.

Muistiinpanojen jakaminen muiden kanssa

Voit selata Muistiinpanojen käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.