Päivitetyt iCloud-muistiinpanot

Jos Muistiinpanot-apin sivupalkissa iCloudin vieressä on Päivitä-painike, et ole päivittänyt muistiinpanojasi. Et voi käyttää kappaletyylejä tai tarkistuslistoja, selata muistiinpanojen liitteitä, katsoa ja palauttaa äskettäin poistettuja muistiinpanoja, lukita muistiinpanoja tai lisätä käyttäjiä muistiinpanoihin ennen kuin päivität.

Jos päivität muistiinpanosi, voit katsella ja muokata niitä muilla laitteilla, joissa on OS X 10.11 tai uudempi, iOS 9 tai uudempi tai iPadOS 13 tai uudempi ja jotka ovat kirjautuneena iCloudiin samalla Apple ID:llä. Päivitettyjä muistiinpanoja ei voi käyttää laitteilla, joissa on vanhempi OS X- tai iOS-versio. Vastaavasti näillä laitteilla tehtyjä tai muokattuja muistiinpanoja ei voida katsella laitteilla, joissa muistiinpanot on päivitetty.

Päivityksen jälkeen suurin osa muistiinpanojen muotoiluista pysyy samana. HTML-muotoiluja sisältävät muistiinpanot (jotka on tehty kopioimalla ja liittämällä verkkosivustolta) voivat kuitenkin näyttää hyvin erilaisilta.

Katso iCloud-tuki.