Sirin aktivoiminen

Huomaa: Sirin käyttäminen vaatii internet-yhteyden.

Jos haluta aktivoida Sirin Macissa, tee jokin seuraavista:

• Pidä mikrofoni-näppäin painettuna, jos saatavilla toimintonäppäinten rivillä; muutoin käytä Siri-asetuksissa määritettyä näppäinoikotietä.

Huomaa: Aktivoi Siri pitämällä mikrofoni-näppäin painettuna; käynnistä Sanelu painamalla ja vapauttamalla mikrofoni-näppäin.

• Klikkaa valikkorivillä Siri . Jos sitä ei näy, voit lisätä sen Dock ja valikkorivi -asetusten avulla.

• Napauta Siri Touch Barissa (jos Macissasi on Touch Bar).

• Sano ”Hei Siri” (jos tämä on otettu käyttöön Siri-asetuksissa; tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos Macisi, näyttösi tai kuulokkeesi tukevat sitä).

Voit varmistaa, voitko käyttää Hei Siri -ominaisuutta laitteessasi, Applen tukiartikkelista Hei Siri -toimintoa tukevat laitteet.