Laitteet, jotka tukevat Hei Siri -toimintoa

Lue, mitkä laitteet tukevat Hei Siri -handsfree-toimintoa ilman, että ne on kytketty verkkovirtaan.

iPhone

• iPhone X tai uudempi
  • iPhone 6s tai uudempi

iPad

• iPad Pro 12,9 tuumaa (3. sukupolvi)
  • iPad Pro (11 tuumaa)
  • iPad Pro (12,9 tuumaa) (2. sukupolvi)
  • iPad Pro (10,5 tuumaa)
  • iPad Pro (9,7 tuumaa)
  • iPad (6. sukupolvi)

Apple Watch

• Kaikki Apple Watch -mallit

HomePod

• Kaikki HomePod-mallit

HomePod ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Mac

• MacBook Pro (15-tuumainen, 2018)
  • MacBook Pro (13-tuumainen, 2018, neljä Thunderbolt 3 -porttia)
  • MacBook Air (Retina, 13-tuumainen, 2018)
  • iMac Pro

Lisätietoja

• Aiemmat iPhone-, iPad- ja iPod touch -mallit, joissa on iOS 8 tai uudempi, saattavat myös tukea Hei Siri -toimintoa, kun ne on kytketty verkkovirtaan.
  • Sirin saatavuus ja ominaisuudet vaihtelevat kielen ja maan tai alueen mukaan. Katso, mitkä Sirin ominaisuudet ovat saatavilla eri maissa ja eri alueilla osoitteesta iOSwatchOS ja MacOS.