Apple Music ‑ikkuna, jossa näkyy Sinulle-osio.

Kuuntele kaikkia suosikkejasi

Apple Musicissa on miljoonia kappaleita. Kuuntele kaikkea klassikkohiteistä uutuusjulkaisuihin.

Apple Musiciin liittyminen

Toistettava kappale Macissa, iPhonessa ja Apple Watchissa HomePodilla.

Kappaleiden käyttäminen kaikilla laitteillasi

Tilaa Apple Music ja toista koko musiikkikirjastoasi kaikilla laitteillasi.

Musiikkikirjaston käyttäminen kaikilla laitteilla

Apple Music-ikkuna, jossa on useita albumeja sisältävä kirjasto.

Tee Apple Musicista se yksi ja ainoa

Onko sinulla edelleen CD- ja DVD-levyjä viemässä tilaa? Tuo ne kirjastoosi ja kokoa kaikki musiikkisi yhteen paikkaan.

Kappaleiden tuominen CD-levyiltä

Apple Musicin minisoitinikkuna; taustalla ovat Applen TV‑apin ikkuna ja Applen Podcastit-apin ikkuna.

Mediallasi on uusi koti

Jos olet aikaisemmin käyttänyt iTunesia, käytä nyt Applen Musiikki-appia musiikkikirjaston kuuntelemiseen, Applen TV‑appia ohjelmien ja elokuvien katsomiseen ja Applen Podcastit-appia podcastien tilaamiseen ja kuuntelemiseen.

Miten muu iTunes-sisältö löytyy Macista

Voit selata Applen Musiikki-apin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Musiikki-apin tukisivustolla.

Kaikki ominaisuudet ja sisältö eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Kaikki oikeudet pidätetään. Free Solo © 2018 National Geographic Partners, LLC. Kaikki oikeudet pidätetään.