Apple Music ‑ikkuna, jossa näkyy Koti-valikko.

Kuuntele kaikkia suosikkejasi

Apple Musicissa on miljoonia kappaleita. Kuuntele kaikkea klassikkohiteistä uutuusjulkaisuihin.

Apple Musiciin liittyminen

FaceTime-ikkuna, jossa näkyy puhelu, jonka osallistuja käyttävät SharePlayta albumin kuuntelemiseen yhdessä.

Musiikista nauttiminen yhdessä

SharePlayn avulla sinä ja kaverisi voitte kuunnella musiikkia yhdessä FaceTime-puhelun aikana. Toisto synkronoidaan, joten kaikki voivat nauttia reaaliaikaisista yhteyksistä samaa kappaletta kuunneltaessa.

Tapoja käyttää SharePlayta

Toistettava kappale Macissa, iPhonessa ja Apple Watchissa HomePodilla.

Kappaleiden käyttäminen kaikilla laitteillasi

Kun kirjastossasi ovat kaikki kappaleesi ja Apple Music, voit toistaa suosikkejasi kaikilla laitteillasi.

Musiikkikirjaston käyttäminen kaikilla laitteilla

Toisto koko näytöllä ja siinä toistettava kappale ja sen oikealla puolella sanat, jotka näkyvät näytöllä samanaikaisesti musiikin kanssa.

Rivi riviltä seuraaminen

Varmista, että hallitset aina laulujen sanat – voit näyttää Apple Musicin kappaleiden sanat ja lisätä itse sanat muille kappaleille.

Kappaleiden sanojen katseleminen ja syöttäminen

Apple Music -ikkuna, jossa on albumeja sisältävä kirjasto.

Kirjaston kokoaminen

Kun aloitat ensimmäistä kertaa Musiikki-apin käytön Macilla, kirjastosi on aluksi tyhjä. Voit kartuttaa kappale- ja albumikokoelmaasi useilla tavoilla.

Musiikin lisääminen kirjastoon

Voit selata Apple Musicin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai syöttämällä hakusanan tai -lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Musiikki-apin tukisivustolla.

Kaikki ominaisuudet ja sisältö eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. ”One That Got Away”, kirjoittaneet Josette Maskin, Katie Gavin, Naomi McPherson.