iTunes Match

Vuosittain tilattava palvelu, jonka avulla voit toistaa kaiken musiikkisi, myös muualta tuodut ja muualta kuin iTunes Storesta ostetut kappaleet. Lisäksi voit käyttää musiikkiasi jopa kymmenellä eri tietokoneella ja laitteella.

Jos haluat käyttää iTunes Matchia, sinun täytyy laittaa ”Synkronoi kirjasto” päälle kaikissa tietokoneissa ja laitteissa, joissa haluat käyttää sitä. Jos olet Apple Music -tilaaja, sinun ei tarvitse tilata iTunes Matchia, paitsi jos haluat edelleen käyttää musiikkia 2. tai 3. sukupolven Apple TV:llä.

Katso Applen tukiartikkeli iTunes Matchin tilaaminen.