Safarin Apple Music ‑ikkuna, jossa näkyy Kuuntele nyt -osio.

Musiikkia missä ikinä oletkin

Apple Musicissa on miljoonia kappaleita – ja Apple Music verkossa mahdollistaa niiden kuuntelemisen millä tahansa laitteella missä ikinä oletkin.

Apple Musicin tilaaminen verkossa

Chromen Apple Music-ikkuna, jossa on useita albumeja sisältävä kirjasto.

Ei appia, ei ongelmaa

Voit toistaa musiikkia Apple Music -valikoimasta ja käyttää musiikkikirjastoasi ilman appia käyttämällä Apple Musicia verkossa.

Suositeltujen kappaleiden suoratoistaminen

Voit selata Apple Musicin käyttöopasta music.apple.com/fi-sivustolle klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai syöttämällä hakusanan tai -lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Musiikki-apin tukisivustolla.