Kartat-apin hakutulos yritykselle, joka käyttää Yrityschattia, ja seurannut keskustelu Viestit-ikkunassa.

Chattaa yritysten kanssa

Viestit-apilla voit lähettää tekstiviestejä yrityksille, jotka käyttävät Yrityschattia, ja saada apua, sopia tapaamisia ja maksaa ostoja.

Tekstiviestien lähettäminen yrityksille

Viestit-ikkuna, jossa on luetteloituna useita keskusteluja vasemmalla olevassa sivupalkissa, ja oikealla näkyy keskustelu. Viestikuplat ovat vihreitä, mikä tarkoittaa, että ne lähetettiin tekstiviesteinä.

Tekstiviestittele kaikille ystävillesi

Jos sinulla on iPhone, voit lähettää tekstiviestejä kenelle tahansa ja mille tahansa laitteelle suoraan Macin Viesteistä. Kun he vastaavat tekstiviestiisi, sinun ei tarvitse kaivaa iPhonea esiin, vaan voit vastata suoraan Macista.

iPhonen tekstiviestien käyttöönottaminen Macilla

Viestit-ikkuna, jossa on luetteloituna useita keskusteluja vasemmalla olevassa sivupalkissa, ja oikealla näkyy keskustelu.

Lähetä tekstiviestejä ilman määrärajoituksia

Jos ystävilläsi on iPhone, iPad, iPod touch tai Mac, voit lähettää heille rajoittamattoman määrän tekstiviestejä iMessagella. Voit sisällyttää valokuvia (jopa Live Photo -kuvia), äänitiedostoja ja minkä tahansa tyyppisiä tiedostoja.

Tekstiviestien lähettäminen ystäville

Lisätietoja-näkymä, jonka oikeassa yläkulmassa ovat näytönjako-, video- ja äänipainikkeet.

Tee muutakin kuin tekstaa

Jos haluat nähdä ystäväsi kasvokkain tai jakaa näyttösi jonkun kanssa, voit tehdä sen keskustelun Lisätiedot-näkymässä.

FaceTime-videopuhelujen soittaminen Viesteistä

Voit selata Viestien käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Viestien tukisivustolla.