Viestit-ikkuna, jossa on useita keskusteluja vasemmalla olevan sivupalkin luettelossa ja aktiivinen keskustelu oikealla. Keskustelussa on viestin ilmapallotehosteita, valokuva ja Tapback viimeisessä viestissä.

Lähetä viestejä ilman määrärajoituksia

Jos jollakulla on Apple-laite, voit lähettää hänelle rajattomasti viestejä iMessagella. Voit lisätä muun muassa kuvia (myös Live Photo ‑kuvia), Tapbackeja ja viestitehosteita.

Tekstiviestien lähettäminen

Viestit-ikkuna, jossa on useita keskusteluja vasemmalla olevan sivupalkin luettelossa ja aktiivinen keskustelu oikealla. Viestikuplat ovat vihreitä, mikä tarkoittaa, että ne lähetettiin tekstiviesteinä.

Lähetä tekstiviestejä kenelle tahansa ja mihin tahansa laitteeseen

Jos sinulla on iPhone, voit lähettää tekstiviestejä kenelle tahansa ja mille tahansa laitteelle suoraan Macin Viesteistä. Kun saat uuden tekstiviestin, sinun ei tarvitse kaivaa iPhonea esiin, vaan voit vastata suoraan Macista.

iPhonen tekstiviestien käyttöönottaminen Macilla

Tiedot-näkymä, joka tulee näkyviin, kun klikkaat keskustelussa Tiedot-painiketta. Näkyvillä ovat soitto-, video- ja näytönjakopainikkeet henkilön nimen alapuolella.

Vaihda teksti puhumiseen

Kun haluat nähdä keskustelukumppanisi kasvokkain tai jakaa näyttösi, voit tehdä sen suoraan Viestit-keskustelusta.

FaceTime-videopuhelujen soittaminen Viesteistä

Macin työpöytä, jossa näkyy kaksi avointa ikkunaa: Freeform-ikkuna, jossa on jaettu taulu ja yhteistyövalinnat, ja Viestit-appi, jonka keskustelussa näkyy sama jaettu taulu.

Yhteistyötä klikkauksella

Aloita yhteistyö hetkessä jakamalla Viesteissä tiedostoja, dokumentteja, muistiinpanoja, Safarin välilehtiryhmiä ynnä muuta. Jaettujen projektien päivitykset näkyvät keskustelussa, ja voit helposti pitää yhteyttä muihin osallistujiin muissa apeissa.

Ohjeet yhteistyön tekemiseen projekteissa

Macin työpöytä, jossa näkyy kaksi avointa ikkunaa: Applen TV-apin ikkunassa vasemmalla näkyy TV-ohjelma kirjaston Jaettu kanssasi ‑osiossa, ja Viestit-apin ikkunassa näkyy sama TV-ohjelma jaettuna keskustelussa.

Löydä kanssasi jaettua sisältöä

Löydät helposti kanssasi Viesteissä jaetut linkit, kuvat ja muun sisällön vastaavan apin (esimerkiksi Applen TV-appi tai Podcastit) Jaettu kanssasi ‑osiossa. Voit kiinnittää jaetun sisällön nostaaksesi sen ylös ja löytääksesi sen helpommin keskustelun Tiedot-näkymässä, Viestien hakutoiminnossa ja Jaettu kanssasi ‑osiossa.

Jaetun sisällön seuraaminen

Voit tutustua Viestien käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Viestien tukisivustolla.