Ryhmäviestien vaatimukset

Jotta voit lähettää ryhmäviestin iMessagella, kaikilla ryhmän jäsenillä on oltava puhelinnumero tai sähköpostiosoite, joka on rekisteröity iMessageen.

Ryhmäviestin lähettäminen vastaanottajille, joilla on puhelinnumero mutta jotka eivät ole rekisteröityneet iMessageen, edellyttää että sinulla on iPhone, jossa on iOS 8.1 tai uudempi ja että olet ottanut käyttöön iPhonen tekstiviestien näyttämisen Macissa. Katso Applen tukiartikkeli Teksti- ja multimediaviestien välittäminen iPhonesta iPadiin, iPod touchiin tai Maciin