Teksti- ja multimediaviestien välittäminen iPhonesta Maciin tai iPadiin

Tekstiviestien välitys mahdollistaa iPhonella lähettämiesi ja vastaanottamiesi teksti- ja multimediaviestien näkymisen Macilla ja iPadilla. Voit sitten jatkaa keskustelua haluamastasi laitteesta.

iPhone Macin vieressä, molemmissa laitteissa näkyy sama tekstiviestikeskustelu.

Kun joku lähettää sinulle teksti- tai multimediaviestin iPhoneen, se näkyy vihreänä kuplana. iMessage-viestit näkyvät sinisinä kuplina. Jos otat tekstiviestien välityksen käyttöön, voit lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä iPhonen kautta millä tahansa Macilla tai iPadilla, joka täyttää jatkuvuuden järjestelmävaatimukset.

Tekstiviestien välityksen ottaminen käyttöön

Varmista, että olet kirjautunut iMessageen samalla Apple ID:llä kaikissa laitteissasi:

• iPhone tai iPad: Tarkista Asetukset-kohdassa näkyvä Apple D > Viestit > Lähetys/vastaanotto.
  • Mac: Avaa Viestit ja valitse Viestit > Asetukset ja klikkaa sitten iMessage. Tarkista näytöllä näkyvä Apple ID.

Valitse iPhonessa Asetukset > Viestit > Tekstiviestien välitys.* Valitse sitten laitteet, jotka voivat lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä iPhonesi kautta. Jos et käytä Apple ID:n kaksiosaista todennusta, kuhunkin muuhun laitteeseen tulee näkyviin vahvistuskoodi. Anna tämä koodi iPhonessa.

Kun iPhonesi on päällä ja yhteydessä Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon, uudet teksti- ja multimediaviestit voidaan lähettää ja vastaanottaa lisäämilläsi laitteilla.

iCloud pitää nyt koko viestihistoriasi ajan tasalla ja saatavilla kaikissa laitteissasi – jopa silloin, kun otat käyttöön uuden laitteen. Lue, miten voit säilyttää kaikki viestisi iCloudissa.

Vanhempien tekstiviestien välittäminen

1. Pidä painettuna viestikuplaa, jonka haluat välittää, ja napauta sitten Lisää.
  2. Valitse mitkä tahansa muut tekstiviestit, jotka haluat välittää.
  3. Napauta Välitä  ja anna vastaanottaja.
  4. Napauta Lähetä .

*  Jos et näe Tekstiviestien välitys -asetusta, valitse Asetukset > Viestit. Laita iMessage pois päältä ja sitten takaisin päälle. Napauta Lähetys/vastaanotto, napauta Käytä Apple ID:tä iMessageen ja kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytät muissa laitteissasi.