Teksti- ja multimediaviestien välittäminen iPhonesta iPadiin, iPod touchiin tai Maciin

Tekstiviestien välitys mahdollistaa iPhonella lähettämiesi ja vastaanottamiesi teksti- ja multimediaviestien näkymisen Macilla, iPadilla ja iPod touchilla. Voit sitten jatkaa keskustelua haluamastasi laitteesta.

iPhone Macin vieressä, molemmissa laitteissa näkyy sama tekstiviestikeskustelu.

Kun joku lähettää sinulle iPhoneen teksti- tai multimediaviestin, se näkyy vihreänä kuplana. iMessaget näkyvät sinisinä kuplina. Kun otat Tekstiviestien välityksen käyttöön, voit lähettää ja vastaanottaa iPhoneen saapuneet teksti- ja multimediaviestit millä tahansa Macilla, iPadilla tai iPod touchilla, joka vastaa jatkuvuustoimintojen järjestelmävaatimuksia.

Tekstiviestien välityksen ottaminen käyttöön

1. Jos käytät iPhonea, iPadia tai iPod touchia, valitse Asetukset > Viestit > Lähetys/vastaanotto. Avaa Macissa Viestit, valitse Viestit > Asetukset ja klikkaa sitten iMessage. Varmista, että olet kirjautunut iMessageen samalla Apple ID:llä kaikissa laitteissasi.
  2. Valitse iPhonessa Asetukset > Viestit > Tekstiviestien välitys.*
  3. Valitse laitteet, jotka voivat lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä iPhonesi kautta. Jos et käytä Apple ID:n kaksiosaista todennusta, kuhunkin muuhun laitteeseen tulee näkyviin vahvistuskoodi. Anna tämä koodi iPhonessa.

Kun iPhonesi on päällä ja yhteydessä Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon, uudet teksti- ja multimediaviestit voidaan lähettää ja vastaanottaa lisäämilläsi laitteilla.

iCloud pitää nyt koko viestihistoriasi ajan tasalla ja saatavilla kaikissa laitteissasi – jopa silloin, kun otat käyttöön uuden laitteen. Lue, miten voit säilyttää kaikki viestisi iCloudissa.

* Etkö näe Tekstiviestien välitys -asetusta iPhonessa? Valitse Asetukset > Viestit, poista iMessage käytöstä, ota se uudelleen käyttöön, napauta Lähetys/vastaanotto, napauta Käytä Apple ID:tä iMessageen ja kirjaudu sitten sisään muihin laitteisiin samalla Apple ID:llä.

Vanhempien tekstiviestien välittäminen

1. Kosketa ja pidä painettuna viestikuplaa, jonka haluat välittää, ja napauta sitten Lisää.
  2. Valitse mitkä tahansa muut tekstiviestit, jotka haluat välittää.
  3. Napauta Välitä  ja anna vastaanottaja.
  4. Napauta Lähetä .