Teksti- ja multimediaviestien välittäminen iPhonessa

Teksti- ja multimediaviestejä voi lähettää muihin matkapuhelimiin tai iPhoneen.

Tekstiviestien välityksen ottaminen käyttöön

Voit välittää tekstiviestejä iPhonestasi iPadiisi, iPod touchiisi tai Maciisi. Toimi seuraavasti:

1. Kaikki iOS-laitteet: siirry kohtaan Asetukset > Viestit. Mac: valitse Viestit > Asetukset ja klikkaa sitten iMessage. Varmista, että kirjaudut iMessageen samalla Apple ID:llä kaikissa laitteissasi.
  2. iPhone: siirry kohtaan Asetukset > Viestit ja napauta sitten Tekstiviestien välitys.
  3. Valitse laitteet, jotka voivat lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä iPhonesi kautta.

Kun iPhonesi on päällä ja yhteydessä Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon, uudet vihreissä tekstikuplissa näkyvät teksti- ja multimediaviestit voidaan lähettää ja vastaanottaa lisäämilläsi laitteilla.

iCloud pitää nyt koko viestihistoriasi ajan tasalla ja saatavilla kaikissa laitteissasi – jopa silloin, kun otat käyttöön uuden laitteen. Lue, miten voit säilyttää kaikki viestisi iCloudissa.

Vanhempien viestien välittäminen

1. Kosketa ja pidä painettuna viestikuplaa, jonka haluat välittää, ja napauta sitten Lisää.
  2. Valitse viestit, jotka haluat välittää.
  3. Napauta Välitä-kuvake ja anna yhteystieto.
  4. Lähetä napauttamalla Lähetä viesti -kuvake.