Tekstiviestien välitys iPhonella

Tekstiviestien välitys mahdollistaa iPhonella lähettämiesi ja vastaanottamiesi teksti- ja multimediaviestien näkymisen Macilla, iPadilla ja iPod touchilla. Voit sitten jatkaa keskustelua lähimpänä sinua olevalla laitteella.

iPhone Macin vieressä, molemmissa laitteissa näkyy sama tekstiviestikeskustelu.

Kun joku lähettää sinulle iPhoneen teksti- tai multimediaviestin, se näkyy vihreänä kuplana – iMessaget näkyvät sinisinä kuplina. Kun otat Tekstiviestien välityksen käyttöön, voit lähettää ja vastaanottaa iPhoneen saapuneet teksti- ja multimediaviestit millä tahansa Macilla, iPadilla tai iPod touchilla, joka vastaa jatkuvuustoimintojen järjestelmävaatimuksia.

Tekstiviestien välityksen ottaminen käyttöön

1. Valitse kaikissa iOS-laitteissa Asetukset > Viestit > Lähetys/vastaanotto. Avaa Macissa Viestit, valitse Viestit > Asetukset ja klikkaa sitten iMessage. Varmista, että olet kirjautunut iMessageen samalla Apple ID:llä kaikissa laitteissasi.
  2. Valitse iPhonessa Asetukset > Viestit > Tekstiviestien välitys.*
    Asetukset-valikon Viestit-osio, jossa Tekstiviestien välitys -asetus näkyy korostettuna.
  3. Valitse laitteet, jotka voivat lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä iPhonesi kautta. Jos et käytä Apple ID:n kaksiosaista todennusta, kuhunkin muuhun laitteeseen tulee näkyviin vahvistuskoodi. Anna tämä koodi iPhonessa.
    Asetukset > Viestit -valikon Tekstiviestien välitys -osio, jossa näkyvät käytettävissä ja valittavissa olevat laitteet.

Kun iPhonesi on päällä ja yhteydessä Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon, uudet teksti- ja multimediaviestit voidaan lähettää ja vastaanottaa lisäämilläsi laitteilla.

iCloud pitää nyt koko viestihistoriasi ajan tasalla ja saatavilla kaikissa laitteissasi – jopa silloin, kun otat käyttöön uuden laitteen. Lue, miten voit säilyttää kaikki viestisi iCloudissa.

Etkö näe Tekstiviestien välitys -asetusta iPhonessa? Valitse Asetukset > Viestit, poista iMessage käytöstä, ota se uudelleen käyttöön, napauta Lähetys/vastaanotto, napauta Käytä Apple ID:tä iMessageen ja kirjaudu sitten sisään muihin laitteisiin samalla Apple ID:llä.

Vanhempien tekstiviestien välittäminen

1. Kosketa ja pidä painettuna viestikuplaa, jonka haluat välittää, ja napauta sitten Lisää.
  2. Valitse mitkä tahansa muut tekstiviestit, jotka haluat välittää.
  3. Napauta Välitä-painiketta  ja anna vastaanottaja.
  4. Napauta Lähetä-painiketta .