Viestit-apin keskustelut

Viestit-apin keskustelut näkyvät Viestit-ikkunan vasemmalla puolella. Sivupalkin koosta riippuen saatat nähdä keskustelun henkilöstä tai ryhmästä vain monogrammin tai kuvan. Laajentamalla sivupalkkia näet myös henkilön nimen, ryhmän nimen, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron.

Kun valitset keskustelun vasemmalla, oikealle tulee näkyviin keskustelun teksti.

Viestit-ikkuna, jossa on keskusteluja sivupalkissa ja viestejä sisältävä keskustelun teksti.

Voit etsiä keskusteluista yhteystietoja tai sisältöä klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa hakukenttää ja kirjoittamalla siihen etsimäsi. Voit myös valita ehdotetuista yhteystiedoista, linkeistä, kuvista ym.

Jos viestien lähettäminen ja vastaanottaminen tililläsi on rajoitettu vain tiettyihin henkilöihin, niiden henkilöiden vieressä, joille et voi lähettää viestejä, näkyy tiimalasikuvake .

Katso Applen tukiartikkeli Ruutuajan käyttäminen Macissa.